Latest Movie :
Recent Movies

Shot Through The Heart / Χτυπημα Στην Καρδια 1998

Resized from 1449px * 1000px to 665px * 459px. Click the image to view the full image.

Shot Through The Heart 1998
/ Χτυπημα Στην Καρδια



Ο τρόμος του πολέμου από την πλευρά των δύο πολύ καλών φίλων αλλά και εξαιρετικών σκοπευτών, του Βλάντο Σελίμοβιτς (Linus Roache) και του Σλάβκο Στάνιτς (Vincent Perez), που κατέληξαν να είναι σε αντίθετες πλευρές στο πόλεμο της Βοσνίας στο Σεράγεβο. Ο Σλάβκο, ένας σέρβος εθνικιστής και άνεργος εργένης, γίνεται ελεύθερος σκοπευτής και εκπαιδευτής των ελεύθερων σκοπευτών στο Στρατό της Σέρβικης Δημοκρατίας που χρησιμοποιούνται για να τρομοκρατούν την πόλη. Ο Βλάντο, ένας μουσουλμάνος σύζυγος, πατέρας και επιτυχημένος ιδιοκτήτης εργοστασίου επίπλων, απορρίπτει την πρόταση του φίλου του να φύγουν από την πόλη. Αντί για αυτό, γίνεται σκοπευτής στον Στρατό της Δημοκρατίας της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απειλή των ελεύθερων σκοπευτών. Ο Βλάντο σύντομα συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του, ένας εξαιρετικά επιδέξιος σκοπευτής, είναι ο ελεύθερος σκοπευτής που είναι υπεύθυνος για ένα αριθμό βολών που είναι φαινομενικά ακατόρθωτες κατά πολιτών της ίδιας τους της γειτονιάς. Οι δύο φίλοι θα έρθουν αντιμέτωποι εκ των οποίων μόνο ο ένας θα ζήσει.







Λαινους Ροατς
Linus Roache



Βινσεντ Περεζ
Vincent Perez



Λια Γουιλιαμς
Lia Williams



Ανταμ Κοτς
Adam Kotz



Σου Γκαρεη
Soo Garay



Λοτερ Μπλιτο
Lothaire Bluteau



Ντανιελ Νιουμαν
Daniel Newman



Μπαρναμπας Τοθ
Barnabas Tsth



Φιλιπ Γουιτσερτς
Philip Whitchurch




Γκαμπορ Πιροκ
Gabor Piroch



Δευτερεύων τίτλος: Shot Through The Heart
Διαθέσιμο σε: VHS, DVD
Κατηγορία: Περιπετεια
Σκηνοθεσία: Ντεηβιντ Ατγουντ
Σενάριο: Γκαι Χιμπερτ
Μουσική: Εντ Σερμουρ
Γλώσσα: Αγγλικα
Παραγωγή: 1998
Διάρκεια: 110'




Απόδοση διαλόγων: bolero, dcrane [GMT4U Team]
Ενσωμάτωση: bolero [GMT4U Team]
Re-Encode & Επιμέλεια Διαλόγων: bolero [GMT4U Team]
Source: Shot.Through.the.Heart.1998.RETAiL.MULTiSUBS.PAL.DVDR-DrSi [Thanks]

Firestorm 2013




Είδος: Action | Crime | Thriller
Πρεμιέρα: 19/12/13 (Hong Kong)
Βαθμολογία: 6,3/10 from 200 users
Διάρκεια: 118 λεπτά
Σκηνοθεσία: Alan Yuen
Σενάριο: Alan Yuen
Ηθοποιοί: Chen Yao, Ka Tung Lam, Andy Lau



Μια καταιγίδα έρχεται στην πόλη, και μαζί μ' αυτή πλησιάζει και ένα άλλο περιστατικό τόσο καταστροφικό που ορκίζεται να φέρει τα πάνω κάτω σε ότι αγγίζει. Μια ομάδα από εποχικούς εγκληματίες που ο επικεφαλής τους είναι ο κακόφημος Ναμ (Hu Jun), βαριά οπλισμένοι πετυχαίνουν άλλη μια λεία και βίαια ληστεία ενός θωρακισμένου αυτοκινήτου μέρα μεσημέρι την ώρα αιχμής.
Όποιος μπει στο δρόμο τους, δεν θα δείξουν κανένα έλεος. Γι' αυτό το λόγο η αστυνομία φτάνει στο σημείο να ντροπιάζεται και να ταπεινώνεται. Ένας θερμόαιμος αστυνομικός ο Λουί (Andy Lau), ο οποίος βρίσκεται στα ίχνη του Ναμ και της συμμορίας του είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος σ' αυτή την τρέλα η οποία θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των αθώων ανθρώπων. Σύντομα όμως έρχεται αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα όπου οι συνήθεις τακτικές της αστυνομίας είναι πολύ άκαρπες για να στείλει αυτούς τους ληστές πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Το ακραίο έγκλημα απαιτεί και ακραία δικαιοσύνη, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να υπερβεί και την ηθική του γραμμή. ο Του (Lam Ka Tung), ένας πρώην κατάδικος ο οποίος θέλει αφήσει πίσω το εγκληματικό του παρελθόν, προθυμοποιείται για να γίνει πληροφοριοδότης του Λουί σε αντάλλαγμα για μια νέα αρχή μαζί με την κοπέλα του την Μπινγκ (Yao Chen). Όμως ο ίδιος δεν ξέρει καλά καλά σε τι διαβολική κατάσταση μπλέκει τον εαυτό του.



Aπόδοση διαλόγων: Raiden [GMT4U Team]

Alpha and Omega 3 - The Great Wolf Games 2014


Alpha and Omega 3: The Great Wolf Games




Ακολούθησε την αγέλη σε μια φοβερή περιπέτεια όπου πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι όλων Άλφα και Ωμέγα! Είναι ώρα για τους ''Μεγάλους Αγώνες'' και όλοι οι Άλφα βάζουν στην άκρη τις διαφορές τους για να συμμετέχουν στον φιλικό ανταγωνισμό. Όταν ένα αναπάντεχο περιστατικό βγάζει τους Άλφα εκτός αγώνα, μια καινούργια ομάδα σχηματίζεται που συμπεριλαμβάνει και άλλα ζώα, όχι μόνο της αγέλης. Μπορεί ο προπονητής Χάμφρεϊ να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη; Ανακάλυψε το σε αυτή τη καταπληκτική ταινία!




Voice cast



Απόδοση διαλόγων: dragonfly [GMT4U Team]

Επιμέλεια: dragonfly [GMT4U Team]

Ενσωμάτωση Υποτίτλων: pikaso [GMT4U Team]

Winter's Tale 2014

Resized from 1024px * 471px to 665px * 306px. Click the image to view the full image.


Resized from 1467px * 184px to 665px * 83px. Click the image to view the full image.



Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα ο Πήτερ Λέικ (Colin Farrell) είναι ένας φτωχοδιάβολος που προσπαθεί να επιβιώσει στην παγωμένη Νέα Υόρκη. Αποφασίζει να διαρρήξει ένα πολυτελέστατο αρχοντικό στο Upper West Side, πιστεύοντας ότι το σπίτι είναι άδειο. Μόνο που μέσα βρίσκεται η νεαρή κόρη της οικογένειας, η Μπέβερλι Πεν (Jessica Brown Findlay). Ο έρωτάς ανάμεσά τους θα είναι καταδικασμένος καθώς η Μπέβερλι είναι βαριά άρρωστη ενώ την ίδια στιγμή ο Πέρλι Σομς (Russell Crowe) καταδιώκει τον νεαρό άντρα. Μετά το θάνατό της Μπέβερλι, ο Πήτερ βρίσκει τον εαυτό του ξαναγεννημένο στη Νέα Υόρκη του σήμερα... χωρίς μνήμη και στο επίκεντρο της μάχης καλού και κακού.



Είδος ταινίας: Drama / Mystery / Fantasy
Βαθμολογία: 6.1/10
Σκηνοθεσία: Akiva Goldsman
Σενάριο: Akiva Goldsman,Mark Helprin
Ηθοποιοί: Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Russell Crowe,Will Smith
Πρεμιέρα (GR): 13/02/14
Χώρα παραγωγής: USA










Απόδοση Διαλόγων Εξ Ακοης: valitsa3, tzoker85 [GMT4U Team]

Επιμέλεια: valitsa3, tzoker85 [GMT4U Team]

Επιμέλεια Χρονισμού Υποτίτλων: Bolero [GMT4U Team]

In Fear 2013




In Fear 2013




Οδηγώντας, χαμένος και βασανισμένος μέσα στη νύχτα, πρωταρχικοί φόβοι από το σκοτάδι και το άγνωστο δίνουν τη θέση στον φόβο που άφησε το κακό, ή ότι είναι ήδη εκεί μέσα.




Σκηνοθεσία
Jeremy Lovering

Σενάριο
Jeremy Lovering
Πρωταγωνιστούν:
Iain De Caestecker ... Tom
Alice Englert ... Lucy
Allen Leech ... Max
Jemma Powell
Χρονολογία παραγωγής
2013
Χώρα παραγωγής
ΗΠΑ
Γλώσσα
Αγγλικά
Εικόνα
Έγχρωμη 2.35 : 1
Διάρκεια
85'
 




Απόδοση Διαλόγων: dragonfly [GMT4U Team]

Επιμέλεια: dragonfly [GMT4U Team]

Ενσωμάτωση υποτίτλων: Bolero [GMT4U Team]

RoboCop 2014



RoboCop 2014




2028. Η πρωτοπόρος πολυεθνική εταιρεία OmniCorp κρατάει τα ηνία της ρομποτικής τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας στην Αμερική παγκόσμια στρατιωτική υπεροχή. Παρ’ όλα αυτά η αμφιλεγόμενη τεχνολογία της δεν έχει υιοθετηθεί για την επιβολή του νόμου στους δρόμους των ΗΠΑ. Η κατάλληλη ευκαιρία δίνεται όταν η OmniCorp αναλαμβάνει να μετατρέψει τον αστυνομικό Alex Murphy (Joel Kinnaman), που τραυματίζεται σοβαρά στη γραμμή του καθήκοντος, σε πανίσχυρο άνθρωπο-ρομπότ. Ο RoboCop κυκλοφορεί στους δρόμους του Ντιτρόιτ με απίστευτες νέες ικανότητες και η εταιρεία φιλοδοξεί η κάθε πόλη του κόσμου να αποκτήσει το δικό της RoboCop, μεγιστοποιώντας παράλληλα τα κέρδη της. Δεν έχουν υπολογίσει όμως έναν αστάθμητο παράγοντα. Μέσα στη μηχανή υπάρχει ακόμη ένας άνθρωπος.



Το 1987, ο Robocop κατάφερε να ανανεώσει το είδος της επιστημονικής φαντασίας αποσπώντας όχι μόνο καλές κριτικές αλλά και δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ. Η εξαιρετικά θερμή υποδοχή του κοινού δημιούργησε δύο συνέχειες, μια τηλεοπτική σειρά, animated σειρές, video games και κόμικ. Αυτή την πολύτιμη κληρονομιά αξιοποιεί ο Jose Padilha (Elite Squad, Elite Squad: The Enemy Within) σε συνεργασία με τον ταλαντούχο σεναριογράφο James Vanderbilt (Zodiac, The Amazing Spider-Man 2) και υπόσχεται να επαναφέρει τον Robocop στο καθήκον, αλλά και στις αίθουσες, σε μια εντυπωσιακή και πολυεπίπεδη περιπέτεια. Εκτός από καταιγιστική δράση, η επιστροφή του κινηματογραφικού συμβόλου σκοπεύει να δώσει απαντήσεις σε υπαρξιακά ζητήματα για την ανθρώπινη φύση και την αυτοδιάθεση.
Στο πολυαναμενόμενο αυτό remake πρωταγωνιστεί ο ανερχόμενος Joel Kinnaman (The Killing TV series) στο πλευρό των σπουδαίων Gary Oldman (Dark Knight Rises), Samuel L. Jackson (Django Ο Τιμωρός) και Michael Keaton (Batman).




Σκηνοθεσία: ΧΟΣΕ ΠΑΝΤΙΛΑ
Σενάριο: ΤΖΕΪΜΣ ΒΑΝΤΕΡΜΠΕΛΤ
Ηθοποιοί: ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ , ΓΚΑΡΙ ΟΛΝΤΜΑΝ , ΑΜΠΙ ΚΟΡΝΙΣ , ΤΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΣΕΛ , ΜΑΙΚΛ ΚΙΤΟΝ
Διάρκεια: 118 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15
 




 









Απόδοση Διαλόγων Εξ Ακοης: dragonfly, vaskar, tzoker85, valitsa3 [GMT4U Team]
Επιμέλεια: dragonfly [GMT4U Team]


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. GMT4U Team - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger