Latest Movie :
Recent Movies

Τhe Con Artists (2014)




Βαθμολογία: 6.2/10 (103)
Σκηνοθεσία: Hong-seon Kim
Ηθοποιοί: Woo-bin Kim, Yeong-cheol Kim, Chang-Seok Ko, Lee Hyun Woo
Πρεμιέρα (US): 09/01/15
Χώρα παραγωγής: South Korea

Ο Τζι Χιοκ είναι ένας ελίτ διαρρήκτης και απατεώνας. Δουλεύει με τον Κου Ιν που τον συστήνει στον Τζονγκ Μπε που είναι από τους καλύτερους χάκερ. Παρόλο που υπήρχαν φήμες ότι ο Τζονγκ Μπε είχε προδώσει παλιότερα τους συνεργάτες του, οι τρεις τους αποφασίζουν να συνεργαστούν και να κλέψουν πολύτιμα διαμάντια που βρίσκονται μέσα σε μια μυστική κρύπτη σε ένα διάσημο κοσμηματοπωλείο. Το κοσμηματοπωλείο ανήκει στον Πρόεδρο Τζο. Στο μεταξύ ο πρόεδρος Τζο ψάχνει έναν καλό διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων για να τον βοηθήσει να κλέψει εκατομμύρια δολάρια που βρίσκονται μέσα στην περιοχή του τελωνείου Ιντσόν.

Απόδοση διαλόγων: Raiden, Eva, Bolero[GMT4UTeam]
Eπιμέλεια: Raiden

Sea Fog (2014)




Σκηνοθεσία: Shim Sung-Bo
Σενάριο: Shim Sung-Bo, Bong Joon-Ho
Παραγωγή: Bong Joon-Ho
Πρεμιέρα: 13/08/14
Διάρκεια: 111 λεπτά
Είδος: Drama / Maritime/Crime
Διανομή: Next Entertainment World
Χώρα: Νότια Κορέα

Το 1998 το αλιευτικό Τζουντζίν βγαίνει στη θάλασσα για πιάσει ψάρια. Οι ψαράδες όμως αποτυγχάνουν να πιάσουν ψάρια όπως ήλπιζαν. Στον γυρισμό τους ο ιδιοκτήτης του αλιευτικού τότε πληροφορεί τον Καπετάνιο Κανγκ (Kim Yun-Seok) πως θα πάει να το πουλήσει. Ο Καπετάνιος Κανγκ δεν θέλει να συμβεί αυτό και αποφασίζει να αγοράσει το αλιευτικό ο ίδιος,
αλλά δεν μπορεί να βγει χρηματοδότηση από πουθενά. Ο Καπετάνιος Κανγκ ύστερα συμφωνεί να μεταφέρει Κινεζοκορεάτες λαθρομετανάστες από την θάλασσα πίσω στο λιμάνι. 
Τα άλλα μέλη του πληρώματος συμπεριλαμβανομένου του Ντονγκ Σικ (Park Yoo-Chun) και τον Τσανγκ Γούκ (Lee Hee-Joon) φρικάρουν με το σχέδιο του καπετάνιου, αλλά στο τέλος συμφωνούν μ' αυτό. Στη διάρκεια μιας νύχτας με έξαλλη καταιγίδα, το αλιευτικό Τζούντζι σταματάει στην μέση του ωκεανού και επιτρέπει σε ένα άλλο πλοίο να μεταφέρει του λαθρομετανάστες του
πάνω στο δικό τους πλοίο. Μια νεαρή κοπέλα μετανάστρια η Χονγκ Με (Han Ye-Ri), πέφτει στη θάλασσα, αλλά ο Ντονγκ Σικ πηδάει για να τη σώσει. Το εφιαλτικό τους ταξίδι τώρα θα ξεκινήσει.

Απόδοση διαλόγων: Raiden[GMT4UTeam]

Black Coal Thin Ice (2014)


Είδος: Crime | Drama | Mystery 
Πρεμιέρα: 21/03/14 (China)
Βαθμολογία: 6,7/10 from 2.338 users 
Διάρκεια: 106 λεπτά 
Σκηνοθεσία: Yi'nan Diao
Σενάριο: Yi'nan Diao
Ηθοποιοί: Fan Liao, Lun Mei Gwei, Xuebing Wang

Η ιστορία διαδραματίζεται στη βόρεια Κίνα το 1999 και το 2004. Ένας ντετέκτιβ δουλεύει πάνω σε μια υπόθεση κατά συρροή δολοφονιών όπου τα ακρωτηριασμένα μέλη των θύματων είναι διασκορπισμένα σε όλα την επαρχία μέσω φορτίων με κάρβουνα. Η κοινή γραμμή είναι μια γυναίκα υπάλληλος στο καθαριστήριο.

Aπόδοση διαλόγων: Raiden[GMT4UTeam]

Cruel Winter Blues (2006)


Είδος: Crime | Drama 
Διάρκεια: 118 λεπτά
Πρεμιέρα: 9/11/06 (South Korea)
Βαθμολογία: 7,2/10 from 402 users 
Σκηνοθεσία: Jeong-beom Lee
Σενάριο: Jeong-beom Lee
Ηθοποιοί: Kyung-gu Sol, Han-seon Jo, Mun-hee Na

Ένας μικροαπατεώνας μαφιόζος ο Τζάε Μουν (Kyung-gu Sol) κυνηγάει τον Ντάε Σικ ο οποίος σκότωσε τον μέντορα του δυο χρόνια πριν.
Στην πορεία γνωρίζει τον Τσι Γκουκ (Han-seon Jo) ο οποίος παράτησε το Τάεκ Βον Ντο και γίνεται συνεργάτης του και πηγαίνει στην γενέτειρα του φονιά Ντάε Σικ. Οι δυο τους καταστρώνουν ένα σχέδιο να σκοτώσουν τον Ντάε Σικ, αλλά καθώς πλησιάζει η κρίσιμη μέρα, ο Τζάε Μουν γνωρίζει την μητέρα του ΝΤάε Σικ, την Τζέον Σιμ (Mun-hee Na) η οποία του θυμίζει τη δική του γενέτειρα. Καθώς βλέπει την Τζέον Σιμ να ανησυχεί για το γιο της, δεν μπορεί να τον σκοτώσει. Όμως, ο Τζάε Μούν έρχεται αντιμέτωπος με τον Ντάε Σικ την εορταστική μέρα του χωριού.

 


Aπόδοση διαλόγων: Raiden[GMT4UTeam]
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. GMT4U Team - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger